Zanger en musicalster Dave Dekker in 'Hartelijk Zondag'

Aanstaande zondag 17 november ontvangt Dennis Wijnhout de Amsterdamse zanger en musicalacteur Dave Dekker. Hij speelde o.a. de rol van Ciske de Rat in de gelijknamige musical. Ook nam hij een duet op met Danny de Munck. Na zijn deelname aan de Voice Kids, waar hij tweede werd, kreeg Dekker een platencontract. In 2017 was hij op tv te zien in de docusoap Dave Dekker Dendert Door. Zondag is hij dus te gast bij ‘Hartelijk Zondag’, o.a. om zijn nieuwe single “De Nacht Is Van Ons” te promoten.
Heb je ook een vraag voor de zanger, bel dan gerust zondag tijdens de uitzending naar de studio: 0297-325858.

Hartelijk Zondag‘ wordt iedere zondag uitgezonden van 12.00 – 14.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: eigen foto

Gepubliceerd: 16 november 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×