'Blikopener Radio' verwelkomt professioneel gamer Ward Geene

Je geld verdienen met gamen; het kan. Ward Geene is professioneel gamer (e-sporter) en komt hier in de studio over praten. Zijn doel is om e-sports bekender en professioneler te maken in Nederland. Regelmatig verzorgt hij presentaties over dit onderwerp op congressen en bij bedrijven. Wij zijn nieuwsgierig!

Waar ‘Blikopener’ afgelopen maandag nieuwsgierig naar was, is waarom je met z’n drieën in een huis van 30m2 zou gaan wonen. Menno Versluis is interieurontwerper en vertelde over deze manier van wonen. “Je kunt ons huis optillen en met een dieplader naar een volgende locatie vervoeren. Dat is duurzaam, want als je vertrekt hoef je het huis niet compleet af te breken en weer op te bouwen.”

Blikopener Radio‘ wordt iedere maandag tussen 18.00 en 19.00 uur uitgezonden op Radio Aalsmeer.  Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Ward Geene (eigen foto)

Gepubliceerd: 18 november 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×