Bright hoofdredacteur Erwin van der Zande in 'Blikopener Radio'

Erwin van der Zande is de bedenker en hoofdredacteur van tech-platform Bright, dat dagelijks technieuws op Bright.nl brengt en het grootste techkanaal op Youtube in Nederland is. In ‘Blikopener Radio’ praten de programmamakers over het ontstaan van Bright in 2005 als papieren tijdschrift, tot het platform dat het nu is. Zo maakt Bright sinds 2015 onderdeel uit van RTL Nederland, als de tech-redactie van RTL Nieuws. Natuurlijk wordt er ook teruggekeken op techfest Bright Day die afgelopen weekend in de Haarlemmermeer werd georganiseerd. Het enthousiasme van Erwin is aanstekelijk, dus genoeg redenen om maandag 2 december te luisteren!

Blikopener Radio‘ wordt iedere maandag tussen 18.00 en 19.00 uur uitgezonden op Radio Aalsmeer.  Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 25 november 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×