'Door de Mangel' ontvangt stagiaire crossmediale communicatie

Afgelopen maandag ontving de Aalsmeerse talkshow ‘Door de Mangel’ weer een leuke Aalsmeerder. Deze keer was Roy Baarse de 274e gast bij zus en broer Mylène en Elbert Huijts. Na het plotselinge overlijden van zijn vader, nam hij het autobedrijf JC Baarse over. “Daar hoefde ik eigenlijk niet over na te denken”, vertelde de jonge ondernemer. Roy denkt dat de toekomst van de autobranche flink gaat veranderen. “Dealers zullen het moeilijk gaan krijgen en de individualisering van de modellen zal toenemen”.

Ook Baarse heeft een volgende gast aangedragen. De 275e plaatsgenoot die achter de microfoon zou kruipen is Carlo Eveleens. Hij is een jonge ondernemer waar Roy regelmatig mee kan sparren. Hij was benieuwd naar de toekomst van de telefonica, de branche vaan Eveleens actief in is. Het antwoord op zijn vraag zult u echter maandag 2 december niet krijgen, want Carlo is ziek. Wij wensen hem veel beterschap, maar zijn blij dat we een vervanger voor hem hebben kunnen vinden. Thamar van den Bergen schuift maandagavond hier aan tafel.  Zij studeert crossmediale communicatie in Diemen en loopt sinds kort stage bij Radio Aalsmeer.

Haar verhaal hoor je maandag 2 december vanaf 19.00 uur. Mocht je als luisteraar een vraag hebben voor Thamar mail deze dan naar: studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar: 0297-325858.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: © Radio Aalsmeer | Arjen Vos

Gepubliceerd: 27 november 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×