Esther en Peter ontvangen samen Gerard Jan Alderliefste

Op 5 december is er geen uitzending van ‘Echt Esther’. Niet omdat zij meegenomen is naar Spanje, maar omdat zij ook het ‘heerlijk avondje’ viert. Helemaal hoeft u de talkshow echter niet te missen, want een dag eerder zal Esther een co-productie aangaan met Peter Boogaart. In het eerste uur van ‘Met Peter in de Ether’ zullen beide presentatoren Gerard Jan Alderliefste ontvangen.

Gerard Alderliefste combineert sinds 1993 twee beroepen. Naast muzikant is hij arts bij Brijder verslavingszorg. Als gitarist, pianist en zanger speelt hij meer dan 20 jaar in de driemansband Alderliefste. In 2016 gaat hij op theatertournee samen met Cor Bakker. Daarna volgt zijn eerste onemanshow. Op woensdag 11 december zal hij optreden in De Meerse in Hoofddorp en op 4 december dus bij Radio Aalsmeer.

Gepubliceerd: 29 november 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×