Amazing Stroopwafels in 'Vrijdagavondcafé'

Komende zondag 8 december treden The Amazing Stroopwafels op in de Oude Veiling. Voor Ron Leegwater van het ‘Vrijdagavondcafé’ was dat de aanleiding om de heren te benaderen voor een interview. En dat is gelukt! De zanger van de band Wim Kerkhof zal Ron aanstaande vrijdag te woord staan.

The Amazing Stroopwafels is o.a. bekend van het nummer ‘Oude Maasweg’ en ‘Ik ga naar Frankrijk’ en wordt veelvuldig gedraaid in het radioprogramma “Radio Tour de France” op Radio 1. The Amazing Stroopwafels bestaan uit Wim Kerkhof (contrabas, toetsen en zang), Rien de Bruin (gitaar, accordeon en zang) en Arie van der Graaf (elektrische gitaar). Zij spelen overal: op straten en op pleinen, maar ook in cafés, dierentuinen, sauna’s, blusboten, theaters, hengelsport- en aquariumverenigingen. Ja, zelfs bij mensen thuis – en vaak ook. Zij mijden menselijke oceanen, zoals megadisco’s of popfestivals. Het directe contact met het publiek staat voorop.

Vrijdagavondcafé wordt iedere vrijdag uitgezonden van 18.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via uitzending gemist.

Foto: © Radio Aalsmeer | Arjen Vos

Gepubliceerd: 2 december 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×