Mark en Erik luiden Kerst in

Aanstaande vrijdag is de ‘Mark & Eric show’ weer op de radio. Dit keer live vanuit Café Op de Hoek in Kudelstaart. Sinterklaas is inmiddels vertrokken met de stoomboot en de Kerst komt eraan. Op de nieuwe zendtijden, van 20.00 tot 22.00 uur, luiden ze de kerstperiode in. Het team van de ‘Mark & Eric Show’ is op volle kracht. Ook sidekick Kees Sparnaaij is er weer bij. De enthousiaste presentatoren kijken alvast wat er te doen is in de feestmaand december. De perfecte warming-up voor je vrijdagavond dus!

De Mark en Eric Show‘ wordt iedere eerste vrijdag van de maand uitgezonden van 20.00 – 22.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: © Radio Aalsmeer | Arjen Vos

Gepubliceerd: 2 december 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×