Karima el Bakkali bij 'Blikopener Radio'

Een ondernemend type, zo omschrijft de 21-jarige Karima el Bakkali zichzelf. En terecht! Ze richtte een succesvolle community op voor mensen met ondergewicht die op een gezonde manier willen aankomen. Inmiddels bestaat deze community uit meer 8000 vrouwen, blogt ze op www.getfatwithme.nl en stelt ze trainings- en voedingsschema’s op. Ze is zó succesvol dat ze onder andere genomineerd werd voor ‘De Jonge 100’ in de categorie Visionair en de ‘30-onder-30 meest ondernemende HvA-studenten’. Wij willen weten hoe ze dit voor elkaar

Blikopener Radio‘ wordt iedere maandag tussen 18.00 en 19.00 uur uitgezonden op Radio Aalsmeer.

Foto: © Radio Aalsmeer | Arjen Vos

Gepubliceerd: 2 december 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×