'Door de Mangel' ontvangt Natasja Kluinhaar

Vorige week werd Carlo Eveleens voorgedragen als nieuwe gast. Helaas moest hij zich op het laatste moment afmelden omdat hij ziek was. Gelukkig vonden we Radio Aalsmeer stagiaire Thamar van den Bergen bereid zijn plaats in te nemen. De Kudelstaartse studeert crossmediale communicatie en werkt daarnaast in de kinderopvang en in een verzorgingstehuis. “Bij de ene baan zie je de beginfase van het leven, bij de ander zie je het eindstation naderen”, aldus de studente. Zij noemde zichzelf gezellig, betrouwbaar en leergierig.

Door de krappe tijd die Thamar had om een nieuwe gast te zoeken, lukte dat niet direct. Uiteindelijk wist zij toch een opvolger aan te dragen: Natasja Kluinhaar. Zij is de vriendin van Marcel Harting, die eerder al te gast was. Natasja is de 276e gast en is o.a. bekend van haar kunstkast-tekening tegenover de Watertoren.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: eigen foto

Gepubliceerd: 8 december 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×