Food in de Veiling Kerstspecial

Op zaterdag 14 december is er van alles te proeven bij het evenement Food in de Veiling ‘’Kerstspecial’’. Kom diverse streekproducten proeven, ontdek nieuwe culturele smaken bij het Cultuurpunt en hang een wens in Joris’ Kerstboom. De mensen van GewoonDoen gaan de keuken in om alle bezoekers te verwennen met heerlijke hapjes onder het genot van prachtige kerstmuziek.

Even helemaal in de kerstsfeer komen? Ga dan langs bij de bibliotheek en geniet van het voorlezen van Het Kerstverhaal. Leuk om te bezoeken met familie, vrienden, kinderen en andere gezellige lekkerbekken. Kom gezellig binnenlopen op 14 december in de Oude Veiling Aalsmeer tussen 12.00 en 16.00 uur. De toegang is gratis.

Gepubliceerd: 26 november 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×