Fotogroep Aalsmeer zestig jaar

In 2020 bestaat Fotogroep Aalsmeer alweer zestig jaar! De aftrap van de viering vindt plaats met een foto-expositie in de bibliotheek de Oude Veiling in Aalsmeer. Zaterdag 23 november om 15.00 uur begint de feestelijke opening. De foto’s op deze expositie zijn allemaal vrij werk (vrij thema & formaat) en gemaakt door de huidige leden van de Fotogroep Aalsmeer.

Voor de opening zijn de huidige en oud-leden van de Fotogroep uitgenodigd. De expositie zal worden geopend door de voorzitter, dhr. Adrie Kraan. Een oud-lid, George van den Ochtend zal tevens een toespraak houden. Tijdens de opening zal bekend worden gemaakt welke bijzondere evenementen de Fotogroep het komende jaar nog in petto heeft.

Gepubliceerd: 20 november 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×