'Young Ones' krijgt politiebezoek

Woensdagavond 27 november tussen 19.00 en 20.00 uur is het weer tijd voor het jeugdprogramma YoungOnes. Tijdens deze uitzending praten Jonas en Laurens met wijkagent Centrum/Westeinderplassen, Erik van den Brun. Ze  gaan met hem in gesprek over van alles en nog wat. Wat maakt hij zoal mee als agent in Aalsmeer? Maar ook wat de regels ook alweer zijn m.b.t. telefoongebruik op de fiets, roken voor je 18e, fietsverlichting en nog heel vele meer. Geen item waar hij de Aalsmeerse jeugd op de vingers gaat tikken, maar gewoon een gezellig gesprek met de ‘fietsende’ wijkagent.

Ook komen groep achters Hawo en Lauren naar de studio. Zij vinden sporten belangrijk en willen meer toernooien in Aalsmeer. Hoe ze dit willen aanpakken horen jullie woensdag. En verder natuurlijk veel leuke muziek en andere interessante items.

Young Ones‘ hoor je iedere woensdag tussen 19.00 en 20.00 uur bij Radio Aalsmeer.  Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist. Volg ‘Young Ones‘ ook via Facebook en Instagram.

Foto: Erik van den Brun | © Radio Aalsmeer

Gepubliceerd: 25 november 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×