Voltallig College op bezoek bij 'RAP'

Woensdag 27 november ontvangt het politieke duo Erik Kreike en Sem van Hest het voltallige college van B&W van Aalsmeer. Burgemeester Gido Oude Kotte en wethouders Robbert-Jan van Duijn, Robert van Rijn en Wilma Alink-Scheltema zullen aanschuiven in de studio.
Natuurlijk zal er gesproken worden over de samenwerking met Amstelveen, maar ook de Centrumvisie, Burgemeester Kasteleinweg en Floriworldstaan genoteerd als gespreksonderwerpen. Is Aalsmeer voorbereid op de te verwachten toevoer van toeristen en de daarmee gepaard gaande overlast/veiligheid?
Tevens zullen het bezoek van Tweede Kamerleden n.a.v. de overlast die Schiphol met zich meebrengt, het afvalbeleid, en de burgerparticipatie aanbod komen.

Radio Aalsmeer Politiek’ wordt twee keer per maand op woensdag uitgezonden tussen 18.00 en 19.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Foto: College van B&W (Gemeente Aalsmeer)

Gepubliceerd: 25 november 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×