'Blikopener' start 2020 met Bas van de Haterd

‘Professioneel bemoeial’ Bas van de Haterd komt met ons het nieuwe jaar openen op maandag 6 januari. Deze duizendpoot adviseert organisaties over het aantrekken en selecteren van geschikt personeel, organiseert evenementen over dit onderwerp en is een veelgevraagd spreker. Ook heeft hij boeken geschreven over de invloed van technologie op ons werk en de maatschappij. Lennart Bader en Esther Gons gaan hem hier eens goed over uithoren. Enne, zij zijn ook wel benieuwd naar zijn jaarlijkse leesweek en zijn bewondering voor Nelson Mandela.

Verder is er de vertrouwde Week van Wilg, waarin onze Esther Gons je bij praat over technische nieuwtjes. Ook wordt er gebeld met columnisten Dimitry Vleugel en Jilles Groenendijk. Genoeg redenen om je radio weer op Radio Aalsmeer af te stemmen!

Blikopener Radio‘ wordt iedere maandag uitgezonden tussen 18.00 en 19.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Bas van de Haterd (eigen foto)

Gepubliceerd: 30 december 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×