'Door de Mangel' start nieuwe jaar met herhaling

Tijdens de laatste uitzending van 2019 ontving ‘Door de Mangel’ afgelopen maandag Marije Klaassen als 279e gast. Zij is sinds dit jaar de adjunct-directeur van de Oosteinderschool, maar heeft daarvoor jarenlang op de Jozefschool voor de klas gestaan. “De school waar ik zelf ook op heb gezeten”, aldus de Kudelstaartse. De kernwoorden die zij bij zichzelf vindt passen zijn: positief, zorgzaam en harmonieus. Naast haar werk organiseert zij de autorally van FC Aalsmeer en is zij actief binnen het Jeugd Cultuur Fonds.

Denise Kroes
Maandag 6 januari kunt u eenmalig luisteren naar een herhaling van de uitzending met Denise Kroes. De blogster was op 30 september 2019 te gast. Zij heeft een eigen YouTube kanaal waarop zij regelmatig vlogs plaatst en maakte deel uit van GRLBND, een meidengroep. Verder zingt en danst Denise en daarmee wil zij doorbreken.

Kim Veltman
Op 13 januari is er weer een live uitzending van de Aalsmeerse talkshow met de gast die Marije heeft aangedragen: Kim Veltman. Zij wil van Kim weten wat zij allemaal betekent voor de jeugd in Aalsmeer. Het antwoord op deze vraag en nog veel meer, hoor je maandag 13 januari vanaf 19.00 uur. Mocht je als luisteraar een vraag hebben voor Kim mail deze dan naar: studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar: 0297-325858.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Denise Kroes (eigen foto)

Gepubliceerd: 30 december 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×