Con Amore stopt noodgedwongen met oud papier ophalen

Het mannenkoor ‘Con Amore’ is ernstig gedupeerd. Dit komt omdat de leden al jaren oud papier inzamelen, maar hier helaas gedwongen mee moeten stoppen. Ze verzamelen niet alleen papier, maar ook karton en andere verpakkingsmaterialen.

Zij zouden zelf voor de kosten moeten opdraaien van vervoer en verwerking en dat is vele male meer dan de opbrengst. Zoals zij zelf zeggen is dat voor hen onrendabel. De vorige leverancier stopt er mee en kan er niet meer voor zorgen dat er een container zal staan. Ook het vervoer verzorgen zal een te hoog kostenplaatje hebben.

Kosten voor vervoer en verwerking die voor rekening van de vereniging komen, is een strop van meer dan 1000 euro op jaarbasis. In dit probleem herkennen meer verenigingen zich. Al zijn er voor verenigingen met meer jeugd en jonge mensen wel enkele mogelijkheden. Voor mensen met een koor als ‘Con Amore’ met mannen op leeftijd is dit een stuk moeilijker.

Het koor vraagt iedereen creatieve oplossingen aan te dragen, zodat ze door kunnen gaan met het ophalen van oud papier. Anders is zit er niets anders op dan hiermee te stoppen.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 26 december 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×