Weer vrachtwagen klem onder viaduct Hornweg

Vrijdagmiddag 27 december was het weer eens raak op de Hornweg. Een vrachtwagentje van de bezorgdienst van Jumbo is klem komen te zitten onder het lage viaduct onder de N201. Gelukkig raakte niemand gewond, maar net als een maand geleden bij de bezorgers van Albert Heijn, moeten diverse klanten wat langer op hun boodschappen wachten. Het vrachtwagentje heeft nu een open dak gekregen.

Onder het viaduct, met een doorrijhoogte tot 2,5 meter, komen vaker van dit soort bestelauto’s vast te zitten. Door het ongeval is de weg tijdelijk afgesloten. Misschien een idee om de bezorgers uit de regio maar eens wat extra instructies mee te geven.

Foto: NH-Nieuws

Gepubliceerd: 27 december 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×