Dickenskoor treedt op in Kudelstaart

Wijkpunt ‘Voor Elkear’ is onderdeel van Zorgcentrum Aelsmeer en bevindt zich centraal in het dorp van Kudelstaart. Er worden verschillende activiteiten aangeboden. Er is een restaurant en het thuiszorgteam van Thuiszorg Aalsmeer heeft er zijn kantoor. Daarmee is het een plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, met elkaar een hapje kunnen eten of een drankje kunnen doen, maar ook terecht kunnen voor hulpverlening of deskundig advies.

Een drankje kan binnenkort gedaan worden tijdens een optreden van het ”Dickens” koor. Het Dickenskoor is een koor van de Xmas Vocals uit Uithoorn.  Het koor zal op dinsdag 24 december om 10.30 uur het gezang laten horen.  Iedereen is van harte welkom!

Foto: Dickens | Wijkpunt voor elkaer

Gepubliceerd: 20 december 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×