Donorkind aan het woord in 'Echt Esther'

Donderdag 12 december is bij ‘Echt Esther’ Roséanne Timmer–Aukes. Roséanne te gast. Zij is opgegroeid samen met haar zusje bij twee moeders in Haarlem. Zij is een donorkind, verwekt door middel van een anonieme zaaddonor.

Na een zoektocht van bijna 10 jaar is Roséanne een half jaar geleden achter de identiteit van haar donorvader gekomen. Omdat hij anoniem was, was dit geen makkelijke zoektocht. Zij wil haar verhaal graag delen om andere donorkinderen te laten weten dat ze niet alleen zijn. Ook wil ze graag donoren oproepen om zich te melden zodat donorkinderen achter hun identiteit kunnen komen.

Een actueel onderwerp en Esther is benieuwd of Roséanne daar blij mee is en wat voor band ze heeft of graag zou willen met haar vader. Heb jij ook een vraag voor Roséanne of zelf een gelijke ervaring? Mail deze dan naar esther@radioaalsmeer.nl.

Echt Esther‘ wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: eigen foto

Gepubliceerd: 9 december 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×