'That's Life' live op locatie en op televisie

‘That’s Life’ op 12 december wordt een heel bijzondere omdat deze live van locatie wordt uitgezonden. Op uitnodiging van de Stichting Kunst en Cultuur Aalsmeer komt deze uitzending vanuit het Oude Raadhuis. Alle kunstenaars en een paar vrijwilligers van de nieuw te openen expositie “Aan Tafel” zullen aanwezig zijn.

Daarnaast schuift ook Jan Daalman aan met gedichten uit het Poelboekje die prachtig op muziek zijn gezet. Mark van Kuppevelt vertelt over zijn verkoopexpositie ‘Beeld onder de Hamer’ van komend weekend. En is er live muziek met Ireen van Bijnen en Mirelle Verheijen en zanger Simon Prins.

Naast deze eerste live uitzending van ‘That’s Life’ valt er deze avond een tweede primeur te beleven: deze uitzending wordt volledig live uitgezonden op Radio Aalsmeer-TV.

That’s Life wordt een keer per maand op donderdag uitgezonden tussen 20.00 en 22.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Foto: © Radio Aalsmeer | Arjen Vos

Gepubliceerd: 9 december 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×