Live radio vanaf Kerstmarkt in Historische Tuin

Zoals de laatste jaren gebruikelijk is er op zaterdag 14 december een kerstmarkt op de Historische Tuin Aalsmeer georganiseerd. Van 10.00 – 18.00 uur zijn de deuren geopend. De toegang is gratis!
Deze kerstmarkt heeft een unieke setting. De Tuin is volledig gehuld in kerstsfeer en is het stralend middelpunt van Aalsmeer Centrum. In de grotendeels overdekte ruimtes van de Historische Tuin en de boerderij vindt u kramen op het gebied van o.a. keramiek, lifestyle, speelgoed en bijzondere (kerst)cadeaus.
De kerstmarkt wordt opgeluisterd met optredens van diverse koren, waaronder kinderkoor de Kudelkwetters. In het kerstcafé en op de kerstmarkt kunt u genieten van glühwein, chocolademelk, oliebollen en pannenkoeken. Ook voor de kinderen zijn er leuke activiteiten.

Daarnaast zal Radio Aalsmeer tussen 10.00 en 15.00 uur ook aanwezig zijn. De programma’s ‘Sem op Zaterdag’ en ‘Weekend Magazine’ met Jan en Rinus worden live uitgezonden vanaf deze gezellige Kerstmarkt.

Gepubliceerd: 9 december 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×