Maarten Lens-Fitzgerald bij 'Blikopener Radio'

Ondernemen in dat wat nieuw is; dat is wat Maarten Lens-Fitzgerald doet. Hij begon ooit met websites en een Augmented Reality-app, en is nu bezig met voice-services. Zijn bedrijf ontwikkelt hardware en software voor het verwerken van spraakinvoer. Maandag 16 december van 18 tot 19 uur horen we hem hierover uit! Verder zal Wilg haar blikopeners van deze week weer geven en bellen we in met twee columnisten.

Op de website kun je de uitzending met Karima el Bakkali terugluisteren. Zij is pas 21 jaar en heeft nu al een community van 8000 vrouwen: Get Fat With Me. Met deze community helpt ze vrouwen die met ondergewicht kampen en op een gezonde manier willen aankomen. Ze is genomineerd voor diverse prijzen, zoals voor Young Impact en De Jonge 100. Ook hebben we het over haar doelen voor de toekomst. De technische nieuwtjes (onder andere over ruzie om elektrische stepjes…) van Wilg en Hermaniak maakten de show compleet.

Blikopener Radio‘ wordt iedere maandag tussen 18.00 en 19.00 uur uitgezonden op Radio Aalsmeer.

Foto: Maarten Lens-Fitzgerald (eigen foto)

Gepubliceerd: 12 december 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×