Martine Kroon over Amnesty in 'Door de Mangel'

Maandag 9 december was het Natasja Kluinhaar die al 276e gast aanschoof achter de microfoon van talkshow ‘Door de Mangel’. Zij werd gevraagd door Thamar van den Bergen. Natasja heeft samen met haar partner en dorpsdichter Marcel Harting een kunstkast beschilderd. Ondanks de ziekte van Natasja maken zij er samen het beste van.

Ook Kluinhaar heeft een volgende gast aangedragen. De 277e schakel aan de inmiddels zeer lange ketting is Martine Kroon. Zij zet zich o.a. in voor Amnesty International en het klimaat. Natasja vraagt zich af waar zij ondanks haar beperking de energie vandaan haalt om zich daar zo voor in te zetten. Het antwoord op deze vraag en nog veel meer, hoor je maandag 16 december vanaf 19.00 uur. Mocht je als luisteraar een vraag hebben voor Martine mail deze dan naar: studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar: 0297-325858.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: eigen foto

Gepubliceerd: 12 december 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×