Afscheid Laurens bij 'Young Ones'

Na zo’n zes jaar vrijwilliger te zijn geweest bij Radio Aalsmeer heeft Laurens Niezen aangegeven voorlopig te stoppen met programma’s maken bij de lokale radio-omroep. De 18-jarige Aalsmeerder heeft een passie voor media en was al jong bezig met cassettebandjes inspreken en muziek draaien.

Bij Radio Aalsmeer heeft hij een tijdje meegekeken, werd technicus bij een aantal programma’s en heeft nu met Jonas en Ilse zijn eigen jeugdprogramma ‘Young Ones’. Ook is hij betrokken bij DIT, Dj’s in Training, op de zaterdagavond. Maar door drukke werkzaamheden en een interne opleiding bij AT5, moet hij tot zijn verdriet een tijdje stoppen bij Radio Aalsmeer. De Young Ones-uitzending van woensdag 18 december is voorlopig zijn laatste radio-optreden. In die uitzending wordt teruggeblikt op de hoogtepunten van 2019, vooruitgeblikt op 2020 en wordt de activiteitenkalender voor de Kerstvakantie doorgenomen.

Young Ones‘ hoor je iedere woensdag tussen 19.00 en 20.00 uur bij Radio Aalsmeer.  Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist. Volg ‘Young Ones‘ ook via Facebook en Instagram.

Gepubliceerd: 14 december 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×