Esther neemt afscheid met jaaroverzicht

De laatste keer ‘Echt Esther’ live in 2019 en de laatste keer met Esther Sparnaaij voor haar zwangerschapsverlof. Esther verwacht rond 9 februari 2019 haar eerste kindje. Van 9 januari t/m 9 april wordt de techniek van de talkshow gedaan door Rinus van Itterzon, de presentatie door Marion Geisler en de eindredactie door Ilse Zethof. Vanaf 16 april 2020 gaat Esther zelf weer achter de schuiven zitten om gesprekken te voeren over zaken die mensen raakt, waar ze passie voor hebben of die ze met overtuiging meer aandacht willen geven.

Donderdag 19 december schuift het volledige back-up team aan voor het jaaroverzicht 2019. Wat kunt u verwachten? Natuurlijk een terugblik op de Aalsmeerse Evenementen, de hoogte punten uit het algemene- en politieke-lokale nieuws en de literaire hoogtepunten uit ‘Echt Esther’. Dat afgewisseld met platen die het hoogste plafond raakten in de hitparade.

Mocht u nu een nieuwsbericht uit 2019 te binnen schieten dat wij zeker niet mogen vergeten, mail dan naar esther@radioaalsmeer.nl.

Echt Esther‘ wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: © Radio Aalsmeer | Arjen Vos

Gepubliceerd: 16 december 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×