'Door de Mangel' in gesprek met coach Marjanne Roodenburg

Afgelopen maandag 16 december ontving het team van ‘Door de Mangel’ de 277e gast in de wekelijkse talkshow. Marine Kroon kreeg op 17-jarige leeftijd een auto-ongeval en dat zette haar leven op z’n kop. Ze kwam er bovenop en zet zich nu voornamelijk in als vrijwilliger voor bijvoorbeeld Amnesty International, Artis en het Rode Kruis. “Ik wil een lichtpuntje zijn: kleine footprint, groot positief effect”’, aldus de Aalsmeerse die zichzelf als doortastend, gewetensvol en idealistisch omschreef.

Zoals gebruikelijk heeft ook Martine een volgende gast aangedragen. De 278e plaatsgenoot die aanschuift in de studio is Marjanne Roodenburg. Zij werkt als coach voor jongeren en ouders. In haar praktijk ‘Zing je Eigen Lied’ zet zij iedereen in zij/haar kracht. Martine had niet echt een vraag voor Marjanne, maar ziet haar als een mooi gewetensvol persoon en is gewoon benieuwd wat zij te vertellen heeft. Dit en nog veel meer, hoor je maandag 23 december vanaf 19.00 uur. Mocht je als luisteraar een vraag hebben voor Marjanne mail deze dan naar: studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar: 0297-325858.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: eigen foto

Gepubliceerd: 19 december 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×