X-Mas viering live op radio en televisie

Op kerstavond (dinsdag 24 december) staat er weer een mooie uitzending gepland. Die avond wordt de kerkdienst in de Oosterkerk live uitgezonden. De X-Mas viering zal vanaf 22.00 uur live te horen zijn via de radio en te zien zijn via Radio Aalsmeer-TV.

Deze moderne dienst met het thema ‘Hoe vol ben jij van kerst?’ is een leuke aanrader voor jong en oud. Ben jij niet in de gelegenheid om naar de kerk te komen? Dan komt de dienst naar jou toe en is te bekijken via kanaal 12 van Caiway, kanaal 1389 van KPN/XS4ALL/Telfort of radioaalsmeer.nl/tv. Gewoon luisteren via 105.9 FM kan natuurlijk ook!

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 23 december 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×