Marije Klaassen laatste gast van 2019 in 'Door de Mangel'

Op maandag 23 december ontvingen zus en broer Mylène en Elbert Huijts de 278e gast: Marjanne Roodenburg. Je zou kunnen zeggen dat de cirkel rond is, want de allereerste gast in ‘Door de Mangel’ was haar man Gertjan van der Hoeven. Marjanne noemde zichzelf positief, ondernemend en ongeduldig. Zij werkte jaren als leerkracht in het basisonderwijs, maar coacht nu kinderen op school en in haar eigen praktijk ‘Zing je Eigen Lied’. In april was zij een week op Lesbos om het ontbijt te verzorgen in het vluchtelingenkamp Kara Tepe. “Samen met andere Aalsmeerders vormden we een team en hebben we ook de financiën geregeld. Fijn dat ik ze zo nog een keer kan bedanken”, vertelde de kindercoach.

Zoals gebruikelijk heeft ook Marjanne een volgende gast aangedragen. De 279e en laatste Aalsmeerder van 2019 die aanschuift in de studio is Marije Klaassen. Zij is de nieuwe adjunct-directeur van de Oosteinderschool. “Ze is jong, enthousiast, weet waar ze het over heeft en heeft een hele positieve instelling”, aldus Roodenburg. Ze wil graag weten wat Marije doet naast haar werk en hoe ze zo positief kan blijven binnen het onderwijs.

Het antwoord op deze vragen en nog veel meer, hoor je maandag 30 december vanaf 19.00 uur. Mocht je als luisteraar een vraag hebben voor Marije mail deze dan naar: studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar: 0297-325858.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Gepubliceerd: 23 december 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×