Kerstboom op Raadhuisplein staat weer

De kortste dag is bijna afgebroken en Sinterklaas is weer terug naar Spanje. Dat betekent dat de kerst weer zijn intrede doet. Al enige tijd liggen de winkels vol met kerstartikelen en verschijnen de verlichte bomen en objecten weer in het straatbeeld. Ook de feestverlichting in de diverse winkelcentra branden weer. De tuincentra verkopen al volop de kerstbomen en in menig huiskamer vinden we de versierde dennenbomen weer terug.

Een jaarlijkse kersttraditie is de grote kerstboom voor het gemeentehuis op het Aalsmeerse Raadhuisplein. Ook dit jaar is het gevaarte weer neergezet. Extra stevig verankerd en versierd met de nodige lichtjes. Op het kerkplein voor de kerk in Kudelstaart is ook een mooie boom verrezen. Kortom de gezelligheid viert weer hoogtij.

Foto: LNF | Herman

Gepubliceerd: 12 december 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×