Man doodgeschoten voor sportschool in Amstelveen

Donderdagmiddag 12 december is rond 17.15 uur op het parkeerterrein van de Escapade een man doodgeschoten. In de auto van het slachtoffer zou een 4-jarige kindje gezeten hebben. Hulpdiensten rukten direct massaal uit, maar konden niet voorkomen dat het slachtoffer overleed.

Het vermoedelijke vluchtvoertuig, een grijze Volkswagen transporter, werd later in Duivendrecht uitgebrand aangetroffen. Aan het begin van de avond zijn diverse familieleden en nabestaanden van het slachtoffer naar de plaats delict gekomen. Hierbij liepen de emoties hoog op.

Kinderen van een nabijgelegen kinderdagverblijf konden enige tijd niet opgehaald worden door hun ouders. De politie is een grootschalig onderzoek gestart.

Foto: VTF | Vivian Tusveld

Gepubliceerd: 12 december 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×