Nieuw team bij jeugdprogramma ‘Young Ones’

Op woensdagavond 8 januari is het jeugdprogramma ‘Young Ones’ er weer na twee weken kerstvakantie. Met altijd leuke muziek en interessante onderwerpen voor jeugdige luisteraars. Dit nieuwe jaar wordt begonnen met een nieuw radioteam, omdat Laurens Niezen tijdelijk gestopt is door een stage.

Presentator Jonas Ponsen en redacteur Ilse Zethof krijgen voortaan iedere week ondersteuning van de 18-jarige Suradj Hiralal die de techniek voor zijn rekening neemt. Nieuw is ook dat er steeds een gastpresentator / presentatrice achter de microfoon kruipt, te beginnen met de 12-jarige Fleur Zethof.

Jonas en Fleur gaan de 11-jarige Celina en Britt uit Kudelstaart interviewen. Zij komen naar de studio om te vertellen over een milieu-actie die ze hebben bedacht. En ook krijgen ze een leerling en leerkracht van de Westplas Mavo te gast die komen praten over hun trip naar Ethopië namens Edukans.

Young Ones‘ hoor je iedere woensdag tussen 19.00 en 20.00 uur bij Radio Aalsmeer.  Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist. Volg ‘Young Ones‘ ook via Facebook en Instagram.

Foto: Suradj (l), Fleur(m) en Jonas (r) | © Radio Aalsmeer

Gepubliceerd: 30 december 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×