Aalsmeer in 2019 bij ‘Echt Esther’

Ben je weer ontspannen terug van wintersport, staan de kerstspullen weer op zolder en ben je bezig met je eerste alcoholvrije week of andere goede voornemens? Luister vooral ook nog een keer terug naar Esther Sparnaaij, Sem van Hest, Rinus van Itterzon en Ilse Zethof om op te halen wat er vorig jaar allemaal gebeurde in Aalsmeer en Kudelstaart.

Donderdag 9 januari om 19.00 uur wordt deze eerder uitgezonden uitzending van ‘Echt Esther’ herhaald. Esther Sparnaaij is met zwangerschapsverlof en de komende maanden hoor je daarom herhalingen van haar programma.

Echt Esther‘ wordt iedere donderdag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Aalsmeer Vandaag | Arjen Vos

Gepubliceerd: 6 januari 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×