Nominaties nieuwe dorpsdichter in 'That's Life'

Wie gaat dorpsdichter Bram Landzaat opvolgen? Na jaren van trouwe dienst legt hij deze erefunctie neer. De drie kandidaten die kans maken op deze titel worden donderdagavond 9 januari vanaf 20.00 uur in het programma ‘That’s Life’ bekend gemaakt. De uiteindelijke winnaar wordt gekozen tijdens de Nationale Gedichtendag op 30 januari in Bacchus.

Tijdens dit Aalsmeerse kunst- en cultuurprogramma is ook beeldend kunstenaar Jeltje van Houten te gast met geometrische kunst waar je werkelijk bij stil blijft staan. Reinoud Staps van Bacchus komt vertellen over de akoestische avonden en is hard op zoek naar vrijwilligers voor dit cultuurcafé. De muzikale live omlijsting van deze uitzending wordt verzorgd door Martijn Schok Boogie & Blues Band en tijdens het laatste half uur geeft zangeres Greta Holtrop een heerlijk klein en intiem concert.

That’s Life wordt een keer per maand op donderdag uitgezonden tussen 20.00 en 22.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 6 januari 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×