Optreden popkoor Sonority

Popkoor Sonority heeft haar laatste optreden van dit jaar op 22 december om 19.00 uur in café Joppe. Het café is één van de vaste sponsoren van Sonority. Tijdens dit optreden zullen ze een deel van hun Nederlands- en Engelstalig repertoire ten gehore brengen. In twee blokken van een half uur zullen zij u entertainen onder pianobegeleiding van Marie-José Keijzers.

Sonority staat onder leiding van dirigent Kamila Sezer-Starkowska. De locatie waar het koor iedere dinsdag repeteert is de kleine zaal in de Oude Veiling in de Marktstraat van 20.15 tot 22.00 uur. Sopranen en tenoren zijn van harte welkom!

Kijk voor meer infomatie of contact www.sonority.nl

Foto: eigen foto

Gepubliceerd: 16 december 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×