Aalsmeerse Gibert Themen brengt single uit

Na te hebben samengewerkt met award-winning & hit producer Edwin van Hoevelaak aan de door Gilbert Themen geschreven single: ‘Pluk de Dag’ van zangeres Doenja, is Gilbert klaar voor het uitbrengen van alweer zijn derde  single genaamd: ‘2020’ met de subtitel: ‘Dit jaar is van mij!’ Op vrijdag 10 januari 2020 wordt de single: ‘2020’ uitgebracht met een bijbehorende videoclip.

Gilbert is een Aalsmeerse artiest met een missie. Als member van de rap hit-sensatie uit de jaren negentig ‘King Bee’ won hij met deze groep de prestigieuze Edison award. King Bee is bekend van hits zoals “Back by Dope Demand” en “Must Be The Music”. Kort na het millennium verliet Gilbert de muziek industrie om zich volledig te kunnen richten op zijn coaching praktijk. Inmiddels is hij succesvol als RESET Coach.

Dit nummer heeft als boodschap dat het jaar 2020 een mooi jaar is om te gaan werken aan de beste versie van jezelf om op die manier een betere wereld te creëren. Dit nummer komt voort vanuit de overtuiging van Gilbert dat een betere wereld eerst bij jezelf begint.

Gepubliceerd: 16 december 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×