Raymond de Jong volgend seizoen nieuwe trainer RKDES

Na het vertrek van Kiri Kalaitzis naar derde divisionist DEM, was RKDES opzoek naar een nieuwe trainer. De Kudelstaartse vereniging kwam uiteindelijk uit bij Raymond de Jong, de huidige trainer van KDO. De derdeklasser en de coach kwamen dat eerder deze week overeen. De Jong zal het huidige seizoen nog afmaken bij tweedeklasser KDO waar hij met zijn negen jaar de langstzittende trainer ooit is.  De Jong heeft bij RKDES een eenjarig contract getekend.

Doordat de huidige trainer al in de winterstop overstap, moest er een interim trainer worden gevonden. De Kudelstaarter Erwin Mönnich is door RKDES aangesteld om met het elftal het seizoen af te maken en naar een hoge positie op de ranglijst van de derde klasse A te leiden.

Momenteel is Mönnich ook al werkzaam bij RKDES als trainer van de groep onder 23 jaar. Eerder was Mönnich werkzaam als trainer bij o.a. SIZO, Kockengen, Ouderkerk en RKAV (nu FC Aalsmeer). Met de laatste club promoveerde oefenmeester in 2016 naar de derde klasse.

Gepubliceerd: 17 december 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×