Politiebureau aan de Dreef gaat dicht

Met ingang van het nieuwe jaar sluit het Aalsmeerse politiebureau aan de Dreef haar deuren. Vanaf 6 januari kunnen de Aalsmeerders voor vragen en aangiftes bij het nieuwe politieloket terecht in het gemeentehuis aan het Raadhuisplein. Uiteraard blijven de agenten telefonisch bereikbaar: 0900-8844 of bij spoed: 112.

Meer blauw op straat
Door het bureau te sluiten, komt er meer blauw op straat, al zal de sluiting ook een kostenbesparing met zich meebrengen. De krachten worden gebundeld vanuit politiebureau Uithoorn. De huidige wijkagenten blijven wel gewoon actief in hun eigen buurten. Ook zal hetzelfde aantal politiemensen als nu – opvallend en onopvallend – in de wijken actief blijven om de veiligheid te garanderen. De aanrijtijden bij spoedmeldingen nemen niet toe door centrale aansturing.

Aangifte doen
Als u persoonlijk aangifte wilt doen, kunt u dus terecht in het gemeentehuis, maar ook bij het Uithoornse bureau aan de Laan van Meerwijk 6. Makkelijker en sneller kan dat (in de meeste gevallen) ook online of telefonisch. Op www.politie.nl/aangifte kunt u lezen hoe dit werkt.

Openingstijden
Vanwege de feestdagen is het politieloket in het gemeentehuis pas vanaf maandag 6 januari geopend. Verder is het loket iedere maandag tot en met vrijdag geopend van 8.30 tot 14.00 uur. Op woensdagavond zelfs tot 20.00 uur.
In Uithoorn is het bureau van maandag tot en met vrijdag geopend van 10.00 tot 19.30 uur en op dinsdag tot 23.00 uur. Op zaterdag en zondag is zowel het politieloket in Aalsmeer als het politiebureau in Uithoorn gesloten.

Foto: Aalsmeer Vandaag | Arjen Vos

Gepubliceerd: 4 december 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×