KDO en trainer Raymond de Jong na negen seizoenen uit elkaar

Nadat eerder het Kudelstaartse RKDES aangaf afscheid te nemen van hun hoofdtrainer, zijn ook het Kwakelse KDO en hoofdtrainer Raymond de Jong overeengekomen om de samenwerking na dit seizoen te beëindigen. Na overleg met de spelersgroep en de staf is er besloten om de vruchtbare relatie met de 51-jarige Kwakelaar beëindigen. Raymond is nu bezig aan zijn negende seizoen op rij als oefenmeester bij de Kwakelse voetbalselectie, een unicum in de geschiedenis van KDO.

Onder leiding van Raymond de Jong zijn erin de afgelopen seizoenen vele sportieve successen geboekt in De Kwakel.  Toch heeft KDO besloten om op zoek te gaan naar een nieuwe trainer voor het eerste elftal. Na negen seizoenen op rij heeft een gedeelte van de spelersgroep behoefte aan een nieuwe prikkel/ander gezicht voor de groep. Hierbij zal het een enorme uitdaging worden om een geschikte opvolger voor Raymond te vinden, maar toch is er in De Kwakel voldoende hoop dat dit gaat lukken.

Foto: Raymond de Jong

Gepubliceerd: 4 december 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×