Trainer Kalaitzis verlaat RKDES tussentijds

De huidige trainer van RKDES Kiriakos Kalaitzis is bezig met zijn laatste wedstrijden als trainer bij het Kudelstaartse RKDES. De coach zal in de winterstop vertrekken naar derde divisionist DEM. Kalaitzis wordt in Beverwijk de opvolger van Arvid Smit die eind oktober de stap maakte naar de KNVB als assistent van Sara Wiegman de bondscoach van het Nederlands Vrouwenteam.

“Dit is voor Kiri een grote uitdaging, trainer worden bij een club die vier klassen hoger speelt. Deze promotie willen wij hem niet in de weg staan”, laat de clubleiding in Kudelstaart donderdagavond weten via de website Voetbal in Aalsmeer.

Kalaitzis was bezig met zijn tweede seizoen bij RKDES en heeft het team na een moeizame start van het seizoen, behoorlijk op de rit. De Kudelstaarters staan na tien duels op de derde positie in 3A met elf punten achterstand op de ongeslagen koploper De Kennemers.  Vorig seizoen liepen de rood/zwarten net aan promotie mis. Wie de opvolger wordt van Kalaitzis is nog onbekend.

Gepubliceerd: 2 december 2019

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×