AalsmeerVandaag van oud naar nieuw

Na zes jaar lang zeven dagen per week onafgebroken nieuws te hebben gebracht, zijn de collega’s van AalsmeerVandaag zelf toe aan iets nieuws. Aalsmeers onafhankelijke lokale nieuwssite gaat verder met een geheel nieuwe layout.

Om daar uitgebreid bij stil te staan, organiseert Team AalsmeerVandaag, een feestelijke lancering tijdens een nieuwjaarsreceptie in De Oude Veiling. Dinsdag 7 januari is iedereen die AalsmeerVandaag een warm hart toedraagt van harte welkom. Inloop vanaf 20.00 uur, officieel moment om 20.30 uur.

Tevens worden deze avond de winnaars van twee bijzondere trofeeën bekend gemaakt: De Gouden Gniffel en de Han Carpay Trofee.

Foto: eigen foto

Gepubliceerd: 3 januari 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×