NK Beach Indoor: Sven Vismans naar kwartfinale

Op het NK Beach Indoor dat dit weekend gehouden wordt in The Beach in Aalsmeer, hebben de top damesteams het zaterdag 4 januari goed gedaan. Zij wisten zich allen te plaatsen voor de finaledag.  Zondagochtend gaat de strijd verder en staan er interessante duels op het programma.

De regerend Nederlands kampioen beachvolleybal bij de dames, Emma Piersma en Pleun Ypma, lieten zien dat ze ook indoor voor de titel gaan. Zij wonnen in de poulefase twee keer zeer overtuigend met 2-0. Zij treffen in de halve finale zondag om 13.00 uur Katja Stam en Raisa Schoon. De andere halve finale gaat tussen gelegenheidsduo Madelein Meppelink/Emi van Driel en Julia Wouters en Puk Stubbe.

De heren spelen zondagochtend pas de kwartfinale. Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen staan in de kwartfinale om 11.00 uur. Daarnaast plaatste o.a. local hero Sven Vismans en zijn partner Tom van Steenis zich ook voor de kwartfinale.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 5 januari 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×