Bekendmaking nominaties nieuwe dorpsdichter op Radio Aalsmeer

Na vier jaar trouwe dienst draagt Dorpsdichter Bram Landzaat zijn sjaal over aan zijn opvolger. Het wordt hem allemaal een beetje te veel. Op donderdag 30 januari viert Stichting Kunst en Cultuur Aalsmeer (KCA) de Nationale Gedichtendag in Cultureel Café Bacchus en wordt tevens de nieuwe dorpsdichter gekozen.

De drie nominaties voor deze erefunctie worden drie weken daarvoor in het programma ‘That’s Life’ op Radio Aalsmeer bekend gemaakt. Op donderdag 9 januari vanaf 20.00 uur weten we wie er kans maken om de opvolger van Bram Landzaat te worden.

Foto: Bram Landzaat | AalsmeerVandaag

Gepubliceerd: 5 januari 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×