Burgemeester en wethouders op bezoek bij de Groenstrook

Vrijdag 17 januari bracht het volledige college van burgemeester en wethouders een werkbezoek aan Wellantcollege de Groenstrook. Burgemeester Gido Oude Kotte en de drie wethouders gingen het gesprek aan met senior schoolleider Widjai Nakorikantodas en coördinator onderwijsondersteuning Elbert Huijts.

Onder het genot van koffie met een stuk taart gebakken door de leerlingen van de kookklas, werden onderwijskundige onderwerpen besproken, maar kwamen ook o.a. (verkeers)veiligheid en de wachtlijsten in de jeugdzorg aan bod.
Vervolgens maakte het gezelschap tijdens de middagpauze een rondje door de school, waarna ieder met een door leerlingen gemaakt bloemstukje de school weer verliet.

 

Foto: eigen foto

Gepubliceerd: 20 januari 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×