Vogelbeurs in De Baccara

Van 24 t/m 26 januari vindt weer de jaarlijkse nationale vogeltelling plaats. Vogels die je dan niet mee moet tellen zijn die in gymzaal De Baccara in Aalsmeer. Daar houd namelijk de Vogelvereniging Aalsmeer en Omstreken op zondag 26 januari een grootse vogelbeurs. Dit is dit keer uitgebreid een grotere ruimte, meer vogelliefhebbers, meer vogels, een groter assortiment aan vogels en benodigdheden. De beurs is open van 10.00 tot 12.30 uur.

De vogelvrienden van Aalsmeer bezitten het keurmerk van de Nederlandse bond van vogelliefhebbers voor het diervriendelijk behandelen van onze vogels met in acht neming van de milieu eisen die tot heden van kracht zijn. “Een hele eer om dit keurmerk van diervriendelijkheid te mogen voeren”, aldus dhr. Goeijenbier van de Aalsmeerse vogelvereniging.

Iedere vogelliefhebber is welkom om vogels te kopen, verkopen, te ruilen of rond te kijken en vragen te stellen over hun hobby, voedsel en huisvesting. De entree bedraagt €1,-. Gymzaal De Baccara is te vinden aan de Baccarastraat 1. Voor inlichtingen: 06-10666878.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 20 januari 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×