Heropening raadhuis live op Radio Aalsmeer

Het programma ‘Sem op Zaterdag’ wordt zaterdagochtend 25 januari live uitgezonden vanuit het raadhuis. Het Aalsmeerse gemeentehuis is verbouwd en wordt zaterdagochtend heropend met een officieel momentje. Programmamaker Sem van Hest is tussen 10.00 en 12.00 uur aanwezig bij onder andere de toespraak van de burgemeester, waarin hij ongetwijfeld terug zal komen op zijn uitspraak tijdens de nieuwjaarsreceptie dat het gemeentehuis nu omgedoopt wordt tot raadhuis. Samen met mooie muziek en verschillende interviews ter plaatse, worden het bijzondere uurtjes radio.

Sem op Zaterdag wordt iedere zaterdag uitgezonden tussen 10.00 en 12.00 uur. Terugluisteren kan via uitzending gemist.

Foto: © Radio Aalsmeer | John Tesselaar

Gepubliceerd: 20 januari 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×