'Blikopener Radio' in gesprek met Jeroen Vonk

Betere en snellere dienstverlening voor de burger: hieraan werkt Jeroen Vonk van innovatielab Novum. Hij wil dat mensen contact met de overheid niet uit de weg gaan en daarom alles begrijpelijk, gebruiksvriendelijk en voor iedereen toegankelijk maken. Overigens is Novum niet alleen bezig met diensten en producten ontwikkelen, maar ook met het overdragen van kennis van nieuwe technologieën via de Novum Academy. Maandag 27 januari is Jeroen te gast bij ‘Blikopener Radio’.

Freerk Bisschop
Vorige week was Freerk Bisschop in de uitzending. Hij investeert in energiestart-ups. Het is zijn droom om ooit helemaal van fossiele energie af te stappen. “Iedere dag weer ga ik met een grote smile naar mijn werk, omdat ik het zo heerlijk vind om met ambitieuze mensen te werken. Die echt iets willen en alleen maar honger hebben: Hoe kan ik het beter doen? Hoe kan ik het anders doen? Help me m’n problemen oplossen. Ken je iemand? En als je dan dertig jaar ervaring en netwerk kunt meenemen, dan is dat zo makkelijk om te doen, en zo leuk,” aldus Freerk. De uitzending luister je terug via de website van Radio Aalsmeer.

Blikopener Radio‘ wordt iedere maandag uitgezonden tussen 18.00 en 19.00 uur. Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Jeroen Vonk | eigen foto

Gepubliceerd: 20 januari 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×