'Door de Mangel' gaat op Zumba-les

Op maandag 20 januari was Stella Calvetti de 281e Aalsmeerder of Kudelstaarter die te gast was in de talkshow ‘Door de Mangel’. De Hornmeerse is getrouwd en heeft twee kinderen: Marley en Maceo. “Mijn zoon Maceo is vernoemd naar de held van mijn man Boris: Maceo Parker. In 2018 hebben zij elkaar ook in het echt ontmoet”, bekende Calvetti. De half Française noemde zichzelf zorgzaam, geduldig en positief.

Mariëlle Buskermolen
In de volgende uitzending ontvangen zus en broer Mylene en Elbert Huijts weer een nieuwe gast. Stella verwonderde zich erover dat Mariëlle Buskermolen nog nooit eerder is voorgedragen. Zij danst al 30 jaar bij Omnia. “Mariëlle zit vol met energie, creativiteit en passie voor dans. Ik volg ook haar Zumba-lessen en hoop van haar te horen welke toekomstplannen zij heeft”, aldus de total quality manager bij Fiqas. Het antwoord op deze vraag en nog veel meer, hoor je maandag 27 januari vanaf 19.00 uur. Mocht je als luisteraar een vraag hebben voor Mariëlle mail deze dan naar: studio@radioaalsmeer.nl of bel tijdens de uitzending naar: 0297-325858.

Door de Mangel‘ wordt iedere maandag uitgezonden van 19.00 – 20.00 uur en ook op donderdagavond tussen 18.00 en 19.00 uur op Rick FM (Uithoorn). Terugluisteren van de programma’s kan via uitzending gemist.

Foto: Mariëlle Buskermolen | eigen foto

Gepubliceerd: 22 januari 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×