Informatieavond over verduurzaming

Op 28 januari organiseert gemeente Aalsmeer een informatieavond voor haar bewoners over woningverduurzaming en aardgasvrij wonen. Met deze avond wil de gemeente het verduurzamen van woningen onder de aandacht brengen en stimuleren.
Nederland gaat van het gas af. Ook Aalsmeer wil in 2040 een fossielvrije gemeente zijn. Het is voor inwoners belangrijk om te weten wat gasloos wonen betekent. Welke maatregelen moeten mensen nemen en in welke volgorde? Welke investeringen vergt dat? En wat levert dit op? Om de inwoners voor te bereiden op de toekomst organiseert de gemeente informatieavonden.

Regionaal Energieloket
Het Regionaal Energieloket is een partner van gemeente Aalsmeer en helpt woningeigenaren van A tot Z met energie besparen en duurzaam wonen. Een expert van het Regionaal Energieloket vertelt op deze informatieavond wat er nodig is om woningen in stappen voor te bereiden op een toekomst zonder aardgas. Uiteraard is er tijdens de bijeenkomst veel ruimte voor vragen over woningverduurzaming en het beleid van de gemeente.

De avond is in de raadskelder van het raadhuis aan het Raadhuisplein 1 vanaf  18.45 uur.

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 20 januari 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×