Meer balans met gratis training ‘Ontspanning in Zicht’

Wil je meer tijd en ontspanning voor jezelf? Wil je anders leren omgaan met stress? Heb je veel op je bordje liggen of wil je minder piekeren? Ben je op zoek naar meer balans in je leven, omdat je leeft bij de waan van de dag? Veel mensen ervaren dagelijks stress en hebben het gevoel dat ze worden geleefd. De (gratis) training van Participe Amstelland in samenwerking met yogastudio YogAletta biedt hierin hulp.

Meer balans in je leven is essentieel voor je vitaliteit, maar balans vinden in je leven is vaak een hele kunst. Want, we moeten én willen heel veel. De kans dat je jezelf voorbij holt met stress en spanning als gevolg, is groot. Ontdek dat balans in je leven bijdraagt aan meer geluk, een betere gezondheid en meer energie. Allemaal aspecten die zorgen dat je lekkerder in je vel zit en beter in staat bent om te doen wat je wilt.

Praktijkgericht
De training Ontspanning in Zicht geeft je inzichten en leert je bewuster te worden van je behoeften. Het is geen praat- of therapiegroep, maar een praktijkgerichte training van ervaren professionals. Een yogadocent van YogAletta geeft tijdens de training ontspanningsoefeningen.

De training start woensdag 5 februari en bestaat uit 4 bijeenkomsten van 12.30-14.30 uur in Yogastudio YogAletta (The Beach, Oosteinderweg 247 a in Aalsmeer). De andere bijeenkomsten zijn op 12 en 26 februari en 4 maart.  Er zijn geen kosten aan verbonden. Voor meer informatie en aanmelding kan contact worden opgenomen met Participe Amstelland, 0297-326670 of team.aalsmeer@participe.nu

Foto: Pixabay

Gepubliceerd: 16 januari 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×