Nieuwe Meerlaan/Bosbaanweg tweemaal afgesloten

Tussen 12 februari en 29 februari is de doorgaande route voor automobilisten door het Amsterdamse Bos (Bosbaanweg/Nieuwe Meerlaan) tweemaal meerdaags afgesloten vanwege wegwerkzaamheden. Verkeer richting Amsterdam en Amstelveen wordt geadviseerd de Burgemeester Colijnweg of de Amstelveenseweg te volgen.

Wegwerkzaamheden
Het Amsterdamse Bos pakt achterstallig onderhoud aan wegen en paden aan. Van 12 tot en met 14 februari is de Nieuwe Meerlaan ter hoogte van het gemaal volledig afgesloten voor doorgaand autoverkeer.  De bestrating ter hoogte van het gemaal wordt hersteld, en verkeersvriendelijker gemaakt. In de luwte van de afsluiting worden op 12 februari inritten van parkeerplaatsen aan de Bosbaanweg geasfalteerd.

Van 24 t/m 28 februari worden scheuren en gaten hersteld en de bovenste asfaltlaag vernieuwd ter hoogte van de rotonde bij P Meerzicht. Hiervoor is een volledige afsluiting van de Bosbaanweg noodzakelijk.

Ondernemers bereikbaar
Tot slot zijn er van 2 t/m 6 maart restwerkzaamheden aan het asfalt aan de Bosbaanweg. Het verkeer moet rekening houden met enkele minuten vertraging. De parkeerplaatsen zijn (behalve bij werkzaamheden aan de betreffende parkeerplaats) gewoon bereikbaar. Ook de ondernemers in het Bos blijven bereikbaar.

In maart/april wordt de definitieve belijning op de weg aangebracht. Omdat belijning niet goed hecht als er zout op de weg ligt, is de aannemer voor de planning afhankelijk van de weersomstandigheden.

Gepubliceerd: 30 januari 2020

Studio
Studio's Aalsmeer
Van Cleeffkade 15
1431 BA Aalsmeer

Telefoon
0297 - 325858
E-mail
info@radioaalsmeer.nl

×